Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

С какво е полезно лятното училище на Фондация Буров

Мариела Найденова и Александър Горанов, стипендианти на фондация „Атанас Буров“, Investbook, 13.09.2016

Мариела Найденова и Александър Горанов (вдясно), стипендианти на фондация Буров Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Мариела Найденова и Александър Горанов (вдясно), стипендианти на фондация Буров Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Освен  познанията и опитът, придобити по време на лятното училище на Фондация „Атанас Буров“, много ценни са контактите с финансовите професионалисти в България, както и с бъдещите кадри. Така обобщи лятното училище за инвестиции на фондация „Атанас Буров“ нейният стипендиант Александър Горанов по Bloomberg TV Bulgaria, който заедно с друг участник в едноседмичното обучение - Мариела Найденова говори за неговите достойнства.

В Investbook с водещ Димитър Вучев двамата отделиха специално внимание на детайлите, описващи самия образователен процес. Лекторите развиваха темите си в дълбочина и ни учиха как да вземем инвестиционно решение и какви методи се използват, за да се направи оценка на една фирма, каза Найденова.

Двамата изразиха оптимизъм за развитието на българските капиталови пазари. В хода на разговора Найденова и Горанов заявиха желание да останат да се развиват в България.  

Чуйте повече!

 

Последни новини
Още от Investbook