Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

LG Electronics Bulgaria с предстоящи няколко ключови проекта до 2018

Иван Иванов, упр. директор на LG Electronics Bulgaria, Boom&Bust, 24.06.2017

Иван Иванов, упр. директор на LG Electronics Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Иван Иванов, упр. директор на LG Electronics Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Като високотехнологична компания LG Electronics работи сериозно с други компании, инвестиращи и налагащи нови технологии. В глобален аспект за компанията предстои откриването на много сериозни производствени мощности в САЩ, сериозно развитие ще има и в Азия и Южна Америка. Този процес е необратим и непрекъснат.

Това каза в интервю за Boom&Bust пред бизнес редактора на Bloomberg TV Bulgaria Яна Строй управителният директор на LG Electronics Bulgaria Иван Иванов.

„На локално ниво сме реализирали мащабни проекти като най-големият hеаt recovery проект в Европа, който се намира в София Тех Парк“, припомни той

„Ако трендът за търсене на високотехнологични продукти се запази, то неминуемо LG Electronics на глобално ниво ще разгледа възможностите за създаване на локални производствени мощности, базирайки се на търсенето в съответната държава“, добави Иванов.

„Имаме няколко пилотни проекта, които развиваме в момента и които очакваме да се реализират през 2017 и 2018. Има няколко технологични парка и технологични сгради, които предстоят да се анонсират в много скоро време и които ще бъдат оборудвани с наша техника“, разкри управителният директор на LG Electronics Bulgaria.

Вижте повече (в края на видеото):

 

Последни новини
Още от Boom & Bust