Радостта на сървайвър

С Judy Power ще се чувствате по-комфортно у дома при непредвидени случаи

09:00 | 19 ноември 2021
Обновен: 11:24 | 19 ноември 2021
iStock
iStock

От Матю Кронсбърг

Природните бедствия зачестяват, но въпреки това, според проучване на Федералната агенция за управление на извънредни ситуации, по-малко от половината американци имат план за подобни случаи. Съоснователят на Judy Prep Inc., Саймън Хък, смята, че не е нужно да сте готови за съдния ден, за да сте подготвени. Компанията стартира през 2020, след като той осъзнава колко неподготвени за наводнения или земетресения са дори неговите много успешни приятели като Ким Кардашиян. Judy сега произвежда комплекти с храна, вода и други консумативи, както и преносима електроцентрала с мощност 1000 W ($995), която да захранва устройства и основни уреди – здравей, кафемашинке – докато светлините отново се включат.

СЪПЕРНИЦИТЕ

• Goal Zero Yeti 1000X за $1400 може да поддържа голям хладилник за 18 часа, а специалното захранване от $200 зарежда батерията само за два.

• Солидната дръжка и здравата конструкция на Jackery Explorer 1000 от $999 го правят подходящ както за къмпинг или заден двор, така и за спешни случаи. А със своите 2000 W, има достатъчно мощност и за сокоизстисквачката.

• С тегло от над 8 килограма Anker PowerHouse II 800 500W за $700 се зарежда напълно от 12-волтова запалка на автомобил за по-малко от 8 часа през деня и издържа цяла нощ.

КУТИЯТА

Не бъркайте Judy Power с газов генератор, който може да захрани дома ви. Това устройство е с размерите и теглото на автомобилен акумулатор, но зад елегантната му фасада се крие мощност. (Оранжевият му цвят и заобленият дизайн са на Red Antler, студиото, което направи марката на Allbirds и Casper.) Има три заземени контакта за променлив ток, три USB 3.0 порта, USB-C порт, както и два 12 -волтови, 4-амперови порта и 10-амперов жак като тия за запалки. Светлинната му LED лента дори може да мига SOS с морзовата азбука. Лесен за четене дисплей показва колко заряд е останал в батерията и за колко време ще стигне, в зависимост от включените уреди. $995; judy.co