Кати Ледецки се готви за Олимпиадата

Кати Ледецки, носител на 5 златни медала в плуването

08:37 | 29 януари 2021
Обновен: 08:59 | 29 януари 2021
Автор: Антон Груев

Първите няколко месеца на 2020г всичко беше наред, нещата се развиваха в правилната посока, плувах с някои от най-добрите времена от известно време. И наистина се чувствах готова и се вълнувах от предстоящата Олимпиада и квалификациите преди нея през лятото на 2020.

Малко след последното ми състезание в началото на март, следващата седмица всичко беше затворено. През следващите 2 седмици имаше много несигурност, всички басейни и тренировъчни комплекси затваряха. Още не знаехме какво ще стане с Игрите. Мисля, че в края на март вече беше взето решение те да бъдат отложени.

Тренирах в басейна на една къща в продължение на 3 месеца, беше басейна на съседите ни, който е доста хубав, така че успях да поплувам добре. Тренирах с тежести в апартамента си и се опитвах да се пазя, както всички останали.

Местата, на които обикновено тренирам отвориха в края на лятото, така че оттогава тренирах в по-нормална среда. Но ни правеха тестове, спазвах дистанция от  съотборниците ми, плувахме по един в коридор.

Опитвам се да съм търпелива и се надявам скоро да мога и да се състезавам, защото се надявам, че се готвим за още едно олимпийско лято.

Следете новия ни фийд Спорт и бизнес.