"Талантите в бизнеса" представя Ясен Узунов

Номинираният в инициативата на Bloomberg TV Bulgaria е Delivery Manаger в Плейтех България

10:44 | 8 ноември 2017
Автор: Станислава Цветкова
"Талантите в бизнеса" представя Ясен Узунов

Той е Delivery Manager в "Плейтех България"... Той е човекът, за когото твърдят, че гаси пожари. Умее да селектира и мотивира екипи. Създава онлайн казина, но не е хазартен тип. Работи в един от най-цветните офиси в българското бизнес пространство, но е привърженик на минимализма и предпочита домът му да е монохромен. Всява респект, но винаги е сочен като специалистът, който няма да откаже помощ на колегите си. Той е номиниран от своите колеги в инициативата  "Талантите в бизнеса" и избран от жури на Bloomberg TV Bulgaria. Той е Ясен Узунов - eдин българин избрал да живее в България въпреки възможностите и поканите, които е имал, и убеден че стандарта на живот у нас може да бъде по-висок от този извън пределите на страната ни за същата длъжност.

Какво го мотивира, какви хора предпочита да наема и какво го отличи сред останалите кандидати - вижте във видеопроекта на Биляна Митева за кампанията "Талантите в бизнеса". ​

„Талантите в бизнеса“ продължава да търси най-добрите кадри. Ако сте компания, която държи на човешкия потенциал, номинирайте своя най-добър служител за "Талант на Bloomberg TV Bulgaria", а ние ще разкажем за него и добрите практики в компанията Ви.