В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Дори малка инвестиция в дигитална идентичност повишава с 30% приходите на хотела

Катя Тодорова, маркетингов директор, и Андрей Лилов, изпълнителен директор на Clientric, Бизнес старт, 25.11.2016

Катя Тодорова, маркетингов директор, и Андрей Лилов, изпълнителен директор на Clientric. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Катя Тодорова, маркетингов директор, и Андрей Лилов, изпълнителен директор на Clientric. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Всяка една дори малка инвестиция в дигиталната идентичност повишава средно с около 30% приходите на хотела. На база на инвестицията, която е необходима, за да построим един хотел, 10% биха били достатъчни за невероятен маркетинг бюджет и този хотел да достигне до повече хора. Темата за успешните маркетингови стратегии в хотелиерството коментираха Катя Тодорова, маркетингов директор, и Андрей Лилов, изпълнителен директор на Clientric, в предаването "В развитие" с водещ Вероника Денизова по Bloomberg TV Bulgaria.

Според Тодорова вината, че туристическият бизнес не е достатъчно добре развит дигитално в голяма степен се дължи и на самите агенции за дигитален маркетинг, които трябва да сведат процеса на разбираем бизнес език. Тя поясни, че дигитална идентичност означава да представим по най-добрия начин това, което имаме физически като обект. Лилов допълни, че е много важно дигиталната идентичност на обекта да кореспондира с неговата реална такава.

"Сайтът е задължителната основа, върху която трябва да градим. Освен него със сигурност трябва да се създава бранд. Най-важното е бизнесът да гради бранд и това да кореспондира със стратегията и ценностите, които следва", каза още Тодорова.

И двамата бяха категорични, че виртуалната реалност ще заема все по-голяма роля в дигиталния маркетинг. 

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие