Застрахователи и брокери в надпревара за наградите за социална отговорност

Кандидатите ще представят свои реализирани социални инициативи през последната една година

БАЗБ и АБЗ ще връчат за трета поредна година наградите „Застрахователи на обществото 2017 г.“ Снимка: Българска асоциация на застрахователните брокери. БАЗБ и АБЗ ще връчат за трета поредна година наградите „Застрахователи на обществото 2017 г.“ Снимка: Българска асоциация на застрахователните брокери.

Застрахователни компании и брокери ще се състезават за трета поредна година за наградите за корпоративна социална отговорност „Застрахователи за обществото“, връчвани от Асоциацията на българските застрахователи (АБЗ) и Българската асоциация на застрахователните брокери (БАЗБ). Това става ясно от прессъобщение на БАБЗ.

Конкурсът е основан през 2015 като съвместна инициатива на двете асоциации с цел стимулиране на приноса на застрахователния бизнес към обществено значими проекти и отличаване на социално отговорните компании.

Наградите ще бъдат връчени на тържествен бал на 5 октомври по случай навършването на 25 години от основаването на Асоциация на българските застрахователи (АБЗ) и празника на застрахователя.

Кандидатите – застрахователни компании и брокери – ще представят свои реализирани социални инициативи през последната една година, а победителите ще бъдат избрани след гласуване от членовете на двете асоциации. Интересът към третото издание на конкурса е извънредно голям и се очаква силна конкуренция между участниците.

Целта на организаторите на конкурса е да покажат, че за развитието на застраховането и изобщо бизнеса, е важно сътрудничеството между всички участници на пазара – както застрахователните компании, така и застрахователните брокери.

„Важни са не само финансовите резултати, но и изграденото доверие, отношението към проблемите на хората и добрите каузи, с които се опитваме да допринасяме за устойчивото развитие и благополучието на обществото“, казва още БАБЗ в прессъобщението си.

 

 

 

Последни новини
Още от Новини