Bang&Olufsen представя мултифункционалната тонколона BeoSound 35

Стивън Пулвър от Bloomberg представя тонколоната на Bang&Olufsen с космически дизайн

BeoSound 35 BeoSound 35

Стивън Пулвър, Bloomberg: Може и да изглежда като космически кораб от филм на Ридли Скот, но това е BeoSound 35 – най-новата мултифункционална колона на датския производител Bang & Olufsen.

BeoSound 35 е направен от дълга алуминиева част, с петоъгълен дизайн, с помощта на който може да се закрепи на стената или на стойка. Създава и приятна за окото сянка.

http://www.bloombergtv.bg/gallery/ces-2016

В предната част има органичен светодиоден дисплей, който ви показва какво слушате, както и източника на музиката. Можете да използвате и сензорен контрол за увеличаване на звука или пропускане на песни.

BeoSound 35 наистина е мултифункционална, затова можете да се свържете чрез Bluetooth или да стриймвате от неща като Google Cast или Spotify Connect. Можете и да включвате устройства, така че е възможно да я използвате за телевизора си и да я превърнете в истинска мултифункционална система.

Що се отнася до самите говорители, в двата края има два високочестотни под ъгъл от 30 градуса и два нискочестотни близо до центъра. Това позволява музиката да се чува от всички страни и няма нужда да стоите точно пред нея, за да получите идеален звук.

Самото качество на звука е страхотно – силно, ясно, чисто и носи характера на Bang & Olufsen, при който басът е леко засилен, а височините са кристално чисти.

Звукът е добър, но и самата тонколона е прекрасна - независимо дали сте я поставили на стената или на стойката, с която се продава – може да се каже, че прилича на модерно изкуството. Всичко това не е евтино – BeoSound 35 ще ви струва $2785 и ще се продава по цял свят в началото на април.

 

Последни новини
Още от Новини