Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Иновациите в технологиите за бита вече и в България

Жечко Кюркчиев, управител на Теси, Бизнес старт, 01.06.2017

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Уредите за топла вода и тези за отопление на най-енергоемките продукти, които ползват най-много енергия. От друга страна в забързаното ежедневие не всеки има време да си мисли „Дали си изключих уреда?“. Това, което правим, е да създадем уреди, които да спестят това усилие.

Това каза в интервю пред Иван Нончев, излъчено в „Бизнес старт“ в минутите след 8:30 управителят на „Теси“ Жечко Кюркчиев.

„Тези уреди могат да се запознаят с начина ви на живот, колко употребявате съответната топлинна енергия и да ви я предоставят толкова и тогава, когато ви е необходима. И разбира се, имате връзка с тях във всеки един момент, където и да се намирате по света, ако имате нужда от такава връзка“, добави още той.

„На базата на тази концепция ние създаваме и вече трета година продаваме първия си продукт, който е електрически конвектор. От януари тази година започнахме да продаваме и електрически бойлер, който на база на концепцията Internet of things (Интернет на нещата), чрез една напълно безплатна апликация, вие може да имате контакт и контрол над продукта си когато искате без значение къде се намирате“, разказа Кюркчиев.

Вижте цялото интервю:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт