Николета Кръстева: Дизайнът се развива изключително динамично

В новия специален проект Tech21 Bloomberg TV Bulgaria се фокусира върху иновациите и развитието в близките 10 години

10:25 | 19 април 2021
Обновен: 13:46 | 19 април 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Дизайнът се развива динамично и в интересна посока, а българинът става все по-отворен и адаптивен, което ни позволява да развиваме въображението си. Това коментира Николета Кръстева, дизайнер и основател на Extravagance Design, на дискусията Tech21 Real Estate, организирана от Bloomberg TV Bulgaria.

Да работиш с дизайнер води до това не само да постигнеш добър интериор, но и спестява време, нерви и усилия на възложителя. Все повече хора се възползват от нашите услуги, по-отворени са към нестандартни решения, допълни тя.

Най-динамични са промените при решенията за умен дом, там ще има още по-голямо развитие, а и интересът е голям, добави тя.

Клиентите все повече залагат на функционалност и практичност, а и нараства интересът на клиентите на студиото към създаване на работен кът за отдалечена работа.

Николета Кръстева препоръчва тенденциите в дизайна да не се следват безусловно, защото е невъзможно да се прави ремонт на няколко месеца. Според нея е по-добре да се правят по-монохромни интериори като основна атмосфера, а актуалните акценти да са в лесно заменими продукти – възглавнички, килими, завеси, декорации, коментира тя.

Цялото предаване можете да гледате в нашия YouTube канал тук.

Tech 21 се провежда със специалната подкрепа на Националната асоциация на строителните предприемачи, агенция за луксозни имоти Luximmo, Застрахователно акционерно дружество „Армеец“, което тази година бележи 25-ия си юбилей, иновативната платформа за инвестиции в недвижими имоти Spotifinance.com, водещия австрийски производител на топло и шумоизолационни материали Austrotherm - Austrotherm Bulgaria, домакински уреди Bosch и студио за интериорен дизайн EXTRAVAGANCE design.