Петата годишна конференция на Bloomberg TV Bulgaria – в четири дигитални онлайн издания

Студиата с топ експерти от цял свят ще се излъчват на живо през октомври и ноември

11:21 | 6 октомври 2020
Обновен: 10:24 | 7 октомври 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

COVID-19 промени света и постави световната икономика през сериозни предизвикателства и пред много неизвестни. Сега, повече от всякога, светът е поставен в ситуация, в която трябва да действа гъвкаво, бързо и с нови способи, а всяка държава и сектор търси спешни отговори. В контекста на това бурно време Bloomberg TV Bulgaria ще проведе петата си годишна конференция, но в нов, още по-достъпен формат – онлайн. 

През октомври и ноември студиото на Bloomberg TV Bulgaria ще стане домакин на четири онлайн дискусии на Годишната конференция на бизнес телевизията, които ще  вървят по стъпките на The Next Big Thing. Дискусиите с водещи анализатори, експерти и финансисти от цял свят ще се излъчват на живо и ще са достъпни за всеки, който иска да ги проследи.

Първото онлайн студио на годишната конференция ще се проведе на 15 октомври, а следващите ще бъдат на 22, 29 октомври и 5 ноември. По време на тях ще се търси отговор на въпросите кои са ключовите икономически събития, които променят света и България, как пандемията въздейства върху развитието на биотехнологичната индустрия и кои са последните космически иновации. 

Водещи на четирите дискусии ще бъдат най-утвърдените и разпознаваеми лица на Bloomberg TV Bulgaria, а самите студиа ще се излъчват на живо на www.bloombergtv.bg/live и на investor.bg, bgonair.bg, dnes.bg, както и в социалните мрежи.

Тази година е особено специална за Bloomberg TV Bulgaria, защото се навършват 5 години от старта на излъчване в българския ефир. По този повод екипът на единствената бизнес телевизия у нас е подготвил и вдъхновяваща кампания, с която ще даде поле за изява на добрите идеи и бизнес практики в България.

За да получите повече информация за темите и участниците в годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria, може да се регистрирате безплатно на https://tnbt.bloombergtv.bg/

Генерален партньор на годишната конференция на Bloomberg TV Bulgaria е Real Finance, основен партньор е Sirma.  Поредицата онлайн събития се провеждат с подкрепата на Allterco Robotics и А1.

Медийни партньори са Investor.bg, Dnes.bg, Money.bg, „Мениджър“.