С какво ще ни впечатли спортният раздел на Сезам

21:00 | 8 август 2021
Обновен: 11:26 | 9 август 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
С какво ще ни впечатли спортният раздел на Сезам

Сигурно се чудите как един бранд, известен с наземните си казина в страната, предприема стъпката за развитие в онлайн платформите. Нещо още по-интересно е, че брандът печели повече внимание и с помощта на спортните си промоции. Анализаторите обръщат много внимание на секцията Сезам спорт и можем да открием, че дори спортните фенове дават висока оценка, а това е положителна новина за самия бранд – причината е, че аудиторията наистина има нужда от много повече възможности и шансове за забавление, особено след като открием, че всеки един истински спортен фен търси оригиналните предложения.

Ето какво обаче можем да открием при една бърза проверка на платформата:

Запалянковците имат възможност да правят прогнози на около 23 дисциплини,  сред които присъстват популярните като футбол и баскетбол,  както и не толкова традиционните като водно поло. Имаме възможност да правим дългосрочни прогнози – тоест още в началото на турнира да маркираме нашия победител и да не следим толкова много целия турнир. Имаме свободата да правим залози на живо – операторът е интегрирал тази опция и дори ни предоставя възможност за следене на срещата чрез интерактивни анимации.

Някои от по-големите критици биха заявили, че липсва опцията за  пряко предаване – прави са, все още не е добавена, но това изисква малко повече усилия, както и закупуването на лицензи. Този букмейкър е сравнително нов, следователно ще се изисква и малко време – търпението тук е ключово, но съдейки по силния старт на оператора, няма как да пропуснем желанието за експанзия. Все пак и конкуренцията на родния пазар не е никак малка.

Най-важното е, че разполагаме и с някои от много  важните функции в лицето на кеш-аут и летящи коефициенти. Първият ни дава шанс не само да контролираме залога и риска,  който следа с него, но и също така да редуцираме значително загубите – трябва да бъдем честни, нито  един  спортен запалянко не е застрахован от това разочарование, но пък може по всяко време да изтегли своя залог и значително да редуцира загубата си.

Ако търсим истинската тръпка от играта и искаме да вземем по-добри коефициенти, секцията с летящи коефициенти е нашето място – те са значително по-завишени и включват не само големите дербита, но и някои не толкова известни първенства. По този начин не само се радваме на една много по-вълнуваща тръпка, но имаме и пълната свобода  да се насладим на още повече предизвикателства, които да накарат феновете наистина да се забавляват и да разнообразят периметъра със срещи.

Като цяло не трябва  да забравяме, че говорим още за един доста сериозен старт и внимание към всички детайли и дисциплини, но това  далеч не означава, че няма да открием присъствието на още много възможности и шансове за забавление. Освен това не трябва да забравяме, че този процес е изключително динамичен, тоест трябва да бъдем сигурни, че в близкото бъдеще ще има още много нови промоции, които да спечелят вниманието на аудиторията.

Подозираме, че лицензът е изчистването на самата платформа са отнели време, но екипът има заявката да наложи този букмейкър  сред конкурентите и да дава колкото се може повече възможности, придружени с разумни условия и защита на всеки един потребител. Очевидно е, че брандът има много добър подход, след като до този момент опитът е бил само в наземните казина. По всичко личи, че сега ще ни покаже и един малко по-различен талант.