Може ли ранното изплащане на фишове в Betano да ни е от полза

18:00 | 8 август 2021
Обновен: 15:14 | 9 август 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Може ли ранното изплащане на фишове в Betano да ни е от полза

Спомняте ли си онзи вълнуващ финал  между Ливърпул и Милан в Шампионска лига? Първото полувреме беше за росонерите, които толкова бързо донесоха интригата в играта, че феновете на татко Карло вече виждаха финалът и купата, която ще отиде в Минало. След това дойде второто полувреме и ако си спомняте, някои фенове на докерите бързаха да вадят фишовете от кофата за  боклук,  защото последва един неочакван обрат.

В миналото нямахме свободата, която ни предлагаше електронната платформа и оставахме доста дълго с тъгата от загубата. Ако разгледаме някои от промоциите в секцията Betano Bonus на анализаторите, можем да открием присъствието и на една много приятна опция, която в много отношения ще ни остави само с разочарованието, че любимият отбор не е взел трофея. Какво имаме предвид, този бранд притежава едно много специално качество – ранното изплащане на печалби.

Не случайно използвахме горния пример, защото както си спомняте, този финал беше решен в самото начало, ако попитате феновете на Милан – силният старт гарантира, че няма какво да се обърка, но Ливърпул са известни с обратите си открай време. Ето защо ако бяхте заложили на Милан и до края на първото полувреме резултатът беше 3-0 (точно толкова, ако трябва да бъдем стриктни), всеки един запалянко с тази  прогноза можеше да изтегли своя залог като печеливш веднага.

Брандът предлага  ранно изплащане на залози при автоматично повеждане на резултата с 2 гола разлика. Тоест дори и при резултата от 3-1, отново фишовете  за Милан щяха да бъдат изпълнени. Обърнете внимание и на общите условия,  които в това  отношение посочват, че без значение какъв ще бъде крайният резултат, ако дори за 2 минути повеждането на срещата е с два гола, вече няма смисъл да се притеснявате, автоматично  се смятате за победител и системата е маркирала всички залози, при това без значение какъв ще бъде крайният резултат.

Не е трудно да открием, че тази опция може да се предложи и за  баскетбола, като там обаче запалянковците трябва да изчакат любимият тим да направи 20 точка разлика, при това без значение по кое време на играта – това също е едно доста  добро предложение и най-важното е, че така и двете страни имат висок шанс да инкасират печалби. Точно такива практики печелят вниманието на аудиторията и ни гарантират доста специални възможности и емоции, с които да се насладим на истинската игра.

Най-вероятно се чудите защо не откривате този бранд в търсачката, но дори и това има разумно обяснение, в момента същия очаква лицензиране от родната комисия, което означава, че в най-добрия случай  до края на годината ще можем да видим още едно лице на пазара, чиято основна мисия ще е да ни гарантира повече емоции и забавление, особено след като търсим по-сериозно разнообразие.

Процесът обаче отнема време, особено след като трябва да се гарантират всички условия и качества на игра – това отнема време, а и самата система се подлага на сериозен стрес тест на всички функции в платформата. Разбира се, в момента операторът е лицензиран в Малта, като този лиценз може да се смята за достатъчно добър за Западна Европа и ако използвате VPN, може да разгледате предложенията на оператора. Другият вариант е да обърнете внимание на ревюто на анализаторите, което също дава точният отговор на платформата.