Бетано ще ви възнагради, ако препоръчате сайта на приятел

18:30 | 6 август 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Бетано ще ви възнагради, ако препоръчате сайта на приятел

В последно време рекламата е един от най-доходоносните бизнеси. Ако се чудите защо е така, нека просто напомним, че светът стана изключително глобален и понякога се налага именно този метод да запознае повечето клиенти с възможностите на даден бранд. И точно това наблюдаваме при букмейкърите, които в последните години ценят всеки един потребител.

Анализаторите обръщат внимание на промоциите на Betano и ако трябва да бъдем честни, изобщо не са малко, но можем да открием и още една много важна подробност – разполагаме с достатъчно добри опции и функции, но от всички тях една изпъква особено – препоръката на приятел.

Можем да открием, че още по време на регистрацията в портфолиото брандът ще попита дали сме били поканени от някого и можем да напишем профила на потребителя, като в замяна ще се получи символичен бонус – обикновено на стойност между 10-15 евро. Приемете, че и до днес това е една от най-добрите реклами. Причината се крие във факта, че това е наистина една от най-добрите реклами. 

Замислете се, ако сте доволни от един продукт, най-вероятно ще кажете на всеки един приятел, ако не сте, най-вероятно ще правите точно обратното. Статистиката в този вид реклама често ни показва, че доволният клиент носи поне десет нови клиента,  докато недоволният отпраща поне сто. Ето защо и реномето в този вид среди може да ни изненада толкова много.

Има и още едно оригинално предложение, което кара повечето фенове да използват тази функция. Освен полученият бонус, брандът предлага на клиентите не само да се възползват от новите възможности, но и да се забавляват заедно. До скоро имаше една промоция, която най-вероятно ще стартира и за по-големите дербита отново, в която ако поканите до десет приятеля, букмейкърът официално ще направи и един специален турнир, в който се следят всички показатели и успешни спортни прогнози.

Освен това има и предложен награден фонд за групата. По този начин получаваме не само възможност да се забавляваме с приятели, но и да имаме онзи толкова необходим социален фактор – феновете отдавна искаха точно тази  възможност да се интегрира.

Преди всичко не трябва да забравяме, че въпросните препоръки трябва да се направят едва след тестването на платформата, а за да може това да се случи, имаме налични достатъчно промоции и функции за забавление. Брандът предлага кеш-аут функция, възможност за ранно изплащане на спортни събития, правенето на акумулатори и още много други интересни прогнози.

Вниманието към детайлите не може да се игнорира по никакъв начин, но определено е доста приятно, че когато и приятелите са в играта, можете да се забавлявате с тях, самият процес не е еднократна стъпка, а е просто още една приятна възможност, която да ни позволи да търсим колкото се може повече предизвикателства и емоция по време на играта.

На този етап чакаме родната комисия по хазарта да лицензира оператора и да позволи да оперира на територията на страната. Очакваме тази  стъпка до края на годината, но не се ангажираме с даването на точен интервал, защото самият процес е бавен. Можете да откриете и всички възможности в посоченото ревю на анализатора, но имате свободата да използвате и VPN, ако искате да откриете какво точно предлага този бранд.