Остава ли bet365 онлайн букмейкър номер 1 за България?

13:00 | 11 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: bet365
Снимка: bet365

Бетинг индустрията в световно изражение се смята за една от най-успешните на света. Всяка следваща година е рекордна по приходи, но анализаторите са категорични, че този фактор ще продължава да расте в геометрична прогресия, като една от причините е била винаги технологичната еволюция, позволяваща на все повече клиенти да се включат в забавлението.

Ако обърнем внимание на заглавието, то трябва да отговорим и на въпроса, може ли посоченият букмейкър да остане на върха в страната, след като конкуренцията става изключително специална. Анализаторите могат да посочат много точно това на този работещ линк за Bet365 и ще ни посочат много точни и ясни статистики, но подозираме, че мнозина не държат толкова на анализа, а на фактите зад тях. Не е трудно да открием, че за подобна титла е необходимо време, опит и внимание към желанията на потребителите. В това отношение, брандът е може би един от най-старите в Европа и лидер във Великобритания.

Започва да оперира в началото на новото хилядолетие и днес може да се похвали с аудитория от милиони почитатели. 21 години в тази индустрия трябва да се смятат за един цял живот и иновациите не закъсняват. Благодарение на тях и малко по-смела стратегия, операторът привлича вниманието на спортните фенове. Впрочем това са основните две изисквания, когато говорим за заемане на първото място.

Нека обърнем внимание на фактите. Това е брандът, който поддържа сериозно внимание на всяка една по-известна спортна дисциплина. Ще открием наличието на футбол, тенис, волейбол и баскетбол, но това са известните и наложени първенства. Към тях трябва да добавим бойните спортове, моторните спортове и дори електронните такива, които набират все по-сериозна популярност и ни гарантират доста забавление. Всяка една спортна дисциплина има конкретно първенство по света и точно този бранд следи почти всички – спортната индустрия е наистина огромна, за да можем спокойно да заявим, че всеки спорт е наличен.

Към това трябва да обърнем внимание на необятното поле с промоции, което позволява на всички клиенти да се забавляват, при това с изключително редуциран риск, особено след като не използват своите лични средства за правенето на прогнози. Ще открием наличието на различни лоялни програми, високи коефициенти и доста добри практики, работещи изцяло в тяхна полза. Точно това е една от много силните страни на бранда и професионализмът тук е изразен ясно, при това за всеки един потребител, когато става въпрос за създаването на някои много добри и високи шансове за успех.

До тук добре, но нека не забравяме и още една подробност – функциите. Брандът е винаги един от иноваторите и щом се появи нова технология или нова идея, с която играта да бъде значително по-добра, той автоматично ще я интегрира. Точно по тази причина ще открием, че той е един от първите с интегрирането на кеш-аут, създаването на залог и промяната на такъв в реално време, при това имаме свободата да направим всичко това с помощта на мобилния си телефон, защото разполагаме с разработено приложение. Имаме възможност да гледаме спорт в реално време, използвайки същото и дори да се наслаждаваме на доста интересни микропазари по време на самото дерби.

Най-важното е, че този бранд винаги е споделя политиката за отговорна и разумна игра, като в това отношение всеки един профил може да бъде контролиран. Това означава, че можем да поставяме ограничения за приемането на депозит, да изключваме профила си за известно време и винаги да правим самата игра по-разумна и добра. Всеки клиент е свободен да извърши тези стъпки напълно самостоятелно, но анализаторите препоръчват това да се случи още при самата регистрация.

Всичко това трябва да говори за висок професионализъм и внимание във всеки един детайл, а с оглед на развитието на индустрията, брандът е задължен да прави положителни промени, ако реши да стои на върха на тази индустрия.