Ръст на мобилните залози у нас от началото на 2021

12:00 | 11 юни 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: winbet
Снимка: winbet

В началото на годината една статистика посочи, че половината от световното население разполага с умен телефон. Някои от респондентите са собствени на повече от един такъв и всичко това има разумно обяснение.

Потребителските нагласи се промениха до такава степен, че просто е невъзможно да си представим човек без умно устройство в джоба си. Това е нашият канал за информация, връзка с приятелите, понякога е перфектен партньор за работа, но от гледна точка на забавлението не може да ни разочарова по никакъв начин. Впрочем точно там е един от основните лидери.

Не е трудно да забележим, че все повече потребители използват това winbet приложение за правенето на своите прогнози, при това по всяко време и от всяка точка, стига да разполагат с интернет. Това не трябва да ни изненадва, особено след като забележим, че тази индустрия се разрасна значително в онлайн пространството и благодарение на модерните технологии позволи на клиентите да имат по-голяма свобода на действие, както и по-сериозен контрол върху своите практики.

Спортната индустрия винаги е била вълнуваща и често ще открием, че има доста запалянковци с мнение и анализ за следващото голямо събитие, впрочем още много такива предстоят и през лятото, като това трябва да се брои за добра новина. Защо обаче предпочитаме да използваме мобилния си телефон пред компютъра? На първо място се оказва, че дори тенденцията относно притежаването на двете устройства не е особено положителна за компютрите. Мнозина имат такива, но все по-рядко ги използват, ако не говорим за работа. В това отношение мобилните телефони се наложиха като далеч по-доброто и предпочитано устройство.

Ще открием, че са навсякъде с нас и по всяко време можем да ги използваме не само за номинирането на победител, но и за разглеждането на спортната програма, четенето на новини, разглеждането на анализи и още много други. Букмейкърските платформи наистина промениха своя облик и в много отношения могат да се смятат конкурентни на някои медии, защото са първите, които предоставят точна и ясна спортна програма.

Другото сериозно предимство е, че са дискретни. Мобилните телефони могат спокойно да гарантират, че никой не стои зад нас и не гледа какво точно правим, с телефона си можем да разгледаме всички необходими пазари и статистики, при това без нуждата някой да ни дава съвети и да смята, че знае всичко за дадената дисциплина.

Освен това имаме по-голям контрол, защото в някои моменти бихме искали да изтеглим нашия залог или да го променим. Имайки предвид факта, че всички функции са налични и работят повече от перфектно на това устройство, би било доста трудно да се настаним пред компютъра, особено след като не винаги сме близо до него. Получаваме удобството да бъдем далече от други разсейващи фактори, които биха повлияли на нашето крайно решение.

Има и още една причина, която в никакъв случай не трябва да ни изненадва. Тези устройства наистина работят и стават все по-бързи и по-добри с възложените си задачи, те са нашият портал към една развлекателна индустрия, която винаги е готова да си партнира с нас, но разбира се, спазвайки изискванията за отговорна и разумна игра. Без съмнение ще разберем това през следващите месеци, когато планираме лятната си отпуска, когато няма да искаме да се разделяме със света на спорта и прогнозите към него.