Royal Garden събира почитателите на домашния уют на коледен брънч

Подарете си нов дом за празниците с безплатно паркомясто за една година в ексклузивния жилищен парк на Галакси Инвестмънт Груп

09:35 | 9 декември 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Жилищен парк Royal Garden кани всички пловдивчани и гости на града, търсещи мечтаното жилище на коледен брънч по повод предстоящите празници. Той ще се проведе на 17 декември 2022 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор „Галакси Инвестмънт Груп“, който се намира в непосредствена близост до комплекса, на бул. „Свобода“ 65А на партера в „Офис Парк Пловдив“.

В рамките на инициативата клиентите ще могат да се запознаят с детайлна информация за двете нови сгради на комплекса, да обсъдят най-добрите възможности за покупка на имот, както и дa направят оглед на вече завършените сгради 1 и 2 на Royal Garden, които са носители на престижната национална награда „Сграда на годината“. Така те ще могат да се докоснат до вече реализираните апартаменти от различен вид и сами да се убедят в неповторимия простор и чудесните разпределения на жилищата, луксозните общи части и фоайета, прекрасната градина, както и високия клас материали, заложени в реализацията на проекта.

От Галакси Инвестмънт Груп съобщават още, че за гостите са предвидени коледни изненади, а всеки, който закупи апартамент в деня на събитието ще получи като коледен подарък безплатно паркомясто в рамките на една година. Промоцията е валидна за всички типове жилища.

Жилищен парк Royal Garden се утвърди като един от най-предпочитаните комплекси в град Пловдив. Той се намира в квартал „Отдих и култура“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, в непосредствена близост с детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и спортни съоръжения. За да може да се впише по най-добрия и ефективен начин в средата, фасадата е решена в светли и земни тонове. Обърнато е особено внимание на нейното висококачествено изпълнение, като реализацията на проекта залага на използването на енергоефективни материали, висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация и отопление от ТЕЦ. В допълнение жилищата ще разполагат с окабеляване за „умен дом“. Ще бъдат изградени система за превенция от наводнения, система за пречистен въздух в премиум апартаментите, също и система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода. Паралелно с това, бъдещите собственици ще могат да се насладят на комфортни апартаменти с прави форми на помещенията и със светла височина от 2,85м. Подобни жилища са все по-голяма рядкост на пазара.

Високият интерес към проекта се определя още от цялостното усещане за зелена среда, красивите гледки към Младежки хълм и Родопите, луксозните общи части, подсигурените паркоместа и местата за зареждане на електромобили, професионалната поддръжка и 24- часовата охрана на комплекса. Всичко това увеличава многократно търсенето на апартаменти тук и превръща Royal Garden в най-престижния жилищен комплекс в град Пловдив.