Журналистът на Bloomberg TV Bulgaria Христо Николов бе отличен с приза „Журналист на десетилетието"

Наградата се връчва от НСНИ за активно, професионално и широкообхватно отразяване на темата „недвижими имоти"

12:10 | 28 юни 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Журналистът на Bloomberg TV Bulgaria и водещ на специализираното предаване „ИмоТиТе" в ефира на бизнес телевизията Христо Николов бе отличен с приза „Журналист на десетилетието“. Това се случи по време на тържествена гала вечеря, която националното сдружение „Недвижими имоти“ (НСНИ) организира по повод своята 30-а годишнина.

Наградата се връчва на дългогодишния журналист за активно, професионално и широкообхватно отразяване на темата „недвижими имоти“. В предаването „ИмоТиТе“ Христо Николов представя актуалната картина на пазара на недвижими имоти в България и по света, предизвикателствата и тенденциите в имотния сектор.

НСНИ от години налага устойчиви пазарни практики. Агенциите в националното сдружение са пример за авторитет, качествени услуги и професионални дебати, затова през годините изградихме надеждно партньорство. За мен е чест да ползвам тяхната експертиза и в предаването „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria - специализираното предаване за архитектура, строителство и недвижими имоти, което се излъчва от 2019 г.“, споделя журналистът по случай полученото отличие.

Специализираното предаване „ИмоТиТе“ по Bloomberg TV Bulgaria може да гледате всяка неделя от 21:00 часа.