Млади предприемачи задават въпроси към големи имена в бизнеса – в новото издание на „Предприемачи на бъдещето“

До 24 май млади предприемачи могат да се регистрират за fireside chat интервю с най-големите бизнес лидери у нас

15:57 | 11 май 2021
Обновен: 16:13 | 11 май 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Investor.bg
Снимка: Investor.bg

Най-важното за успеха на младите е предаването на опит и приемствеността между поколенията. Водени от това убеждение тази година новото издание на известната бизнес конференция на Investor.bg „Предприемачи на бъдещето“ ще бъде още по-интересна и ще се проведе в нов формат, срещайки млади предприемачи с доказани и големи имена в бизнеса, които ще им разкажат от първо лице всичко най-важно около стартирането на успешен бизнес.

В рамките на кратки интервюта шестима предварително подбрани млади предприемачи ще имат възможност да зададат своите въпроси към едни от най-големите бизнес лидери в страната и да научат ценни съвети за развитието на печеливша стартираща компания.

До 24 май всеки млад предприемач, който иска да получи шанса да интервюира някои от най-големите бизнес имена и инвеститори в страната, може да кандидатства като попълни въпросник с информация относно стартъпа, който представлява. Екипът на Investor.bg ще селектира шестима от тях, а един от избраните ще получи допълнителната възможност да проведе и лично интервю в деня на събитието на 10 юни.

„Тази година е много специална нас в Investor.bg, защото празнуваме 20 години от създаването си. През тези години отразяваме всички най-важни процеси в бизнеса и финансите, показваме добрите примери и се стремим да бъдем полезни за развитието на пазара. Затова и вече повече от 10 години организираме специализирани бизнес, финансови и инвеститорски дискусии, и развихме събитие, насочено изключително към предприемаческата общност. Именно по повод 20-ата ни годишнина избрахме фокусът му да бъде насочен максимално върху това то да бъде полезно на всеки млад предприемач“, обясни главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов.

Стартъп компаниите и техните представители, които участват в дигиталното събитие на 10 юни, ще бъдат представени и в специална секция „Предприемачи на бъдещето“ на

Investor.bg. Всичко интересно около конференцията, менторите и участниците в нея следете и в специалната рубрика Bloomberg TV Интервю пo Bloomberg TV Bulgaria, която през следващите седмици ще бъде посветена на предприемаческата екосистема и на събитието на Investor.bg.

Повече информация за „Предприемачи на бъдещето“ 2021, както и как да кандидатствате да сте сред шестимата интервюиращи, може да откриете на дигиталната платформа за събития Investor Media PRO, където конференцията ще се излъчва на живо на 10 юни.