Bloomberg TV Bulgaria Интервю - архив

Всеки делник от 19:30 часа

Green Revolucia – повече от магазин с нулев отпадък

Вера Маркова, Green Revolucia, Bloomberg TV Bulgaria Интервю, 14.01.2021

20:05 | 14 януари 2021
Автор: Радостина Ивчева

Разширяване на продуктовия асортимент; различни кампании, като създаването на кутии за специални повити; развитието на програмата за лоялни клиенти и повече контакти с посланиците на компанията. Това са приоритети, които Green Revolucia си поставя за следващите 12 месеца, обяви Вера Маркова, член на екипа на компанията в интервю за репортера Велина Велинова, излъчено в рубриката Bloomberg TV Bulgaria Интервю.

Green Revolucia  е един от победителите в инициативата “Вдъхновяващите 5”.

„Като най-силна страна бе спомняната нашата концепция. Ние сме магазин с нулев отпадък, предлагащ природосъобразни решения“, коментира Маркова протичането на десетте сесии с петимата ментори на инициативата.

„Това е нещо, което е много новаторско в световен мащаб, но ние не сме само магазин, а предлагаме и природосъобразни лекции и консултираме бизнеса за намаляване  на отпадък, самата ни концепция е доста уникална“.

„Едната от препоръките на менторите беше да влезем в партньорство с технологична компанията и да създадем технологичен продукт, който спомага за опазване на околната среда“, заяви Маркова.

„Трябва да работим повече върху разширяването на продуктовата гама и трябва все повече да комуникираме с нашите посланици. Също така имаме бонусите си за лоялни клиенти, но не ги промоцираме достатъчно добре.“

На въпрос на водещата какви бонуси предлагат към момента Маркова отговори така:

„Ако даден потребител е регистриран на нашия сайт и направи поръчка за над 20 лева в профила си ще намери код за 10% отстъпка, които може да сподели с приятел. Когато приятелят направи поръчка за над 20 лева той също получава код, а първият потребител може да си използва кода“.

Вера Маркова обясни, че в момента Green Revolucia работи с партньорска компания по линия за бельо от органичен памук и коноп, което трябва да бъде пуснато в магазина през следващата седмица. Друго партньорство е с българска компания, която произведа соеви свещи. По менторска препоръка компанията също обмисля пускането на пускаме кутии по различни поводи.

Целия разговор вижте във видео материала.

Видеа с всички гости на рубриката Bloomberg TV Bulgaria Интервю гледайте тук.