Delta няма да продава средната седалка

Ед Бастиян, директор Delta Air Lines

14:07 | 19 юни 2020
Обновен: 14:14 | 19 юни 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria

Маските са задължителни – на летището преди качване на борда и по време на полета. Това е най-важния елемент на защита – използването на маски в обществото. Те са въведени в протоколите ни.

Намалихме фактора на затоварване на Delta. Няма да продаваме повече от 60% от капацитета, което гарантира, че всяко място до вас ще бъде свободно. Средните седалки няма да бъдат заети.

Имаме Хепа филтри, най-висококачествените филтри, които съществуват. Те се използват от болниците в операционните зали за поддържане на супер чиста среда.Хепа филтрите напълно пречистват въздуха на всеки 2 до 4 минути. А и 50% от него идва извън кабината.

Освен това имаме сензори на борда, които проверяват качеството на въздуха. Това е най-чистия въздух, който ще намерите някъде. Той е 10 пъти по-добър отколкото в едно жилище или в магазин.

Резултатите идват от клиентите, които ни казват, че никога не са се чувствали в по-голяма безопасност да пътуват. Освен това следим здравето и състоянието на хората си. Нивото на заразяване, което регистрираме в последните няколко месеца сред собствените ни служители е пет пъти по-ниско от средното за цялата страна.