Лейбъристите могат да положат нова основа на стабилност

Киър Стармър, Лидерът на лейбъристите

14:42 | 14 юни 2024
Преводач: Петя Кушева

 

Днес можем да положим нова основа на стабилност и върху тази основа можем да започнем да възстановяваме Великобритания.

Великобритания, обновена от стария аргумент, че служим на работещите хора, тъй като тяхната амбиция движи страната ни напред.

Този манифест представлява надежден дългосрочен план, изграден върху стабилни основи с ясни първи стъпки. Строги правила за харчене, които ще запазят данъците и инфлацията ниски. Ще намалят срока за чакане за преглед в Националната здравна служба с 40 000 допълнителни прегледи всяка седмица.

Гранична охранителна команда за разбиване на криминалните контрабандни банди.

Страхотна британска енергия за намаляване на сметките във вашия дом завинаги.

Повече полиция във вашия град.

Противодействие на антисоциалното поведение. И 6500 нови учители във вашите училища, които да дадат на децата ви старта в живота, който заслужават.

План за промяна. За растеж. За да върнем бъдещето на нашите деца.

Шанс да пренасочим политиката към нещата, които имат значение за вашето семейство.

Ерата на политиката на кърпене на старото, хаосът на разделението, заменени от правителство в услуга на вас и вашето семейство.

Великобритания е загубила равновесие. За работещите хора е твърде трудно да се справят. Възможностите не са разпределени достатъчно равномерно.

Много общности не просто са лишени от богатството, което създаваме, а на първо място те се пренебрегват като източници на динамика. Игнорирайни са поради токсичната идея, че икономическият растеж е нещо, което малцина предават на мнозина.

Днес обръщаме тази страница завинаги.