ВУЗФ организира безплатна лятна бизнес академия за ученици

В рамките на една седмица университетът ще срещне гимназисти от цялата страна с успешни млади българи, мениджъри и предприемачи

11:02 | 15 юни 2018
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира специална лятна бизнес академия за ученици между 10 и 12 клас, с която да им помогне да изберат правилната професионална посока за развитие. Едноседмичната академия на ВУЗФ е безплатна и в нея могат да участват гимназисти от цялата страна. Тя ще се провежда от 25 юни, всеки ден от 13 часа, и ще продължи до 29 юни включително.

По време на обучението участниците ще имат възможност да се запознаят с много интересни теми и казуси от различни професионални сфери. Лектори от ВУЗФ и успешни представители на бизнеса ще споделят с аудиторията ценни идеи и важни етапи от професионалния си път. Всеки един от дните на лятната академия ще бъде тематично ориентиран към определена професионална сфера - маркетинг, финанси, бизнес коуч, кариерна ориентация, бизнес психология.

Освен лекционната част, участниците в лятната академия ще се срещнат и с млади, амбициозни мениджъри и предприемачи, които са създали успешен бизнес в България. Младите „академици“ ще имат възможността да участват в различни уъркшопи, да се включат в игрови занимания, както и да се запознаят с професионалния свят по един по-забавен начин.

От ВУЗФ отчитат силен интерес към заниманията, като в момента продължава записването на ученици от цялата страна. Всеки, който иска да участва в Лятната бизнес академия, може да се регистрира на marketing@vuzf.bg.