Вицепремиер и три ярки бизнес личности влизат в мозъчна атака

Шестият икономически форум на сп. Мениджър представя отново разнообразни гледни точки

16:00 | 13 декември 2017
Обновен: 17:29 | 13 декември 2017
Автор: Виргиния Стаматова
Вицепремиер и три ярки бизнес личности влизат в мозъчна атака

Колко бързо можем да растем, без да катастрофираме, как да решим в кратки срокове проблема с липсата на кадри, как да задвижим трудните реформи, за да имаме качествено по-ефиктивни институции – списание Мениджър събира в открит дебат по тези теми вицепремиерът Томислав Дончев и трима от най-ярките личности в бизнеса – предприемачът Ивайло Пенчев, Мениджър на годината 2017, арх. Пламен Мирянов и икономическия експерт Владимир Каролев.

Те ще представят своите виждания, прогнози и смели идеи за развитието на страната в шестото издание на икономическия форум, организиран от списание Мениджър България и светът в развитие.

Събитието, което е сред най-значимите бизнес форуми на годината, по традиция се провежда  през декември и прави мост между настоящата и следващата година.

Тази година, на 15 декември, в Гранд Хотел София, от 13:30 чaca ще започне своеобразна мозъчна атака в три кръга: «Хората, растежът, институциите», в която четиримата участници ще очертаят проблемите, предизвикателствата, но и възможностите пред България за растеж и споделен просперитет в следващата година.

Очакванията, които се сбъдват ще представи в експертен обзор на отиващата си 2017 година Албена Маркова, съдружник в PricewaterhouseCoopers-България.

Модератор на събитието е изпълнителният директор на Института за пазарна икономика (ИПИ) Светла Костадинова.

Подробности и програма на събитието вижте тук!