Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България тв състезание за иновативни предприемачи

Най-дръзките стартъпи у нас могат да кандидатстват за участие в телевизионния формат

15:25 | 16 май 2022
Обновен: 10:52 | 20 май 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Предприемаческата екосистема и нейното развитие от години са се доказали като изключително важни фактори за повишаване на качеството на бизнес средата във всяка страна. Именно затова, като продължение на мисията си да бъде в полза на бизнеса, Bloomberg TV Bulgaria прави поредната крачка към насърчаване на добрите бизнес идеи и практики и съвсем скоро предстои да стартира нов уникален за българския ефир телевизионен формат, в който главни герои ще бъдат някои от най-иновативните, дръзки и вдъхновяващи предприемачи на България.

От есента Bloomberg TV Bulgaria стартира първото в България телевизионно стартъп състезание „Дръзките“. В него ще бъдат показани едни от най-отличаващите се, обещаващи и амбициозни стартъп проекти и техните създатели, които ще се впуснат в надпревара за първото място и голямата награда.

Стартиращите компании, които ще се включат в „Дръзките“, ще бъдат избрани по определени критерии. Предстои да стартира и процесът по кандидатстване. В него ще имат възможност да се включат всички предприемачи, които искат да участват в телевизионното състезание и да представят продуктите или услугите си пред широка аудитория, инвеститори и партньори.

Очаквайте повече подробности за „Дръзките“ и критериите, на които трябва да отговарят, за да кандидатстват за участие в телевизионния формат!