Бизнес старт

Всеки делник от 9:30 часа
Водещи: Роселина Петкова и Христо Николов

Какво да очакваме от петото издание на конференцията Образование и бизнес

Артистът Боги Бейков и Доника Ризова в Бизнес старт, 11.11.2016

09:41 | 11 ноември 2016
Обновен: 09:44 | 11 ноември 2016
Какво да очакваме от петото издание на конференцията Образование и бизнес

Медийна група Инвестор.БГ събира за пети пореден път образованието и бизнеса в голямата конференция Образование и бизнес, като този път темата на конференцията е Устойчиви общности.

Интересът ще е голям, а участниците ще са не само от сферите на бизнеса и образованието. Имаме комик в лицето на Боги Бейков, артист, в лицето на Рут Колева, модни дизайнери – Боряна Вътова и Татяна Арнаут, Димитър Хинков - художник и преподавател в НБУ, Красимира Величкова от Български дарителски форум. Това каза един от организаторите на събитието – Доника Ризова – в ефира на Bloomberg TV Bulgaria в предаването "Бизнес старт" с водещ Иван Нончев.

За нас е важно да разгледаме кои са устойчивите общности, които издържат на промените и различните предизвикателства. Ще участват режисьори, дизайнери и преподаватели и ще предложим много интересни неща. Целта на такива мероприятия е даването на част от добрите примери, каза артистът Боги Бейков – един от участниците в конференцията.

Петото издание на конференцията Образование и бизнес ще се проведе на 21 ноември в София Хотел Балкан с начален час 9:00 ч. Желаещите да участват могат да се регистрират на адрес edu-business.info.

Вижте повече във видеото: