Как да използваме функцията Match Combo в Бетано

17:47 | 30 юли 2021
Обновен: 17:47 | 30 юли 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Как да използваме функцията Match Combo в Бетано

След като спортните фенове получиха пълната свобода и контрол за правенето на спортни залози, различните оператори ни предлагат доста сериозни и интересни предложения, чиято основна функция е да гарантира много повече удоволствие и спортна емоция. Анализаторите наблюдават точно това в бранда Бетано, чието ревю тук - https://nostrabet.com/betano/ ни предоставя всички налични подробности и шансове за забавление, които бихме могли да се опитаме да потърсим.

Може би още не сте чували за този бранд, тъй като на този етап тече процеса по лицензиране, който най-вероятно ще отнеме повече време. Родната комисия по хазарта е известна със своята педантика и редица оператори са получавали значително количество препоръки, които да променят, за да могат да започнат своята работа. Проблемът тук е, че дори някои от най-старите букмейкъри ще признаят, че България е перфектен пазар и още по-перфектна комисия по хазарта – следователно не трябва да се изненадваме от интереса на брандове като този за включване на родния пазар.

Какво обаче е посочената функция, която печели толкова много внимание от спортните запалянковци в чужбина. Брандът оперира на територията на Германия, Португалия и Румъния, като в следващите години ще открием, че желанието се повишава и за навлизането на други пазари. До тук добре, но защо точно тази опция е толкова важна?

На първо място имаме свободата да правим по-смели прогнози и да съчетаем поне няколко ставки в една спортна среща по подобието на акумулаторните залози. Ако някога сте срещали така наречената функция bet builder, най-вероятно няма да имате трудности относно боравенето с електронния фиш. Брандът тук използва малко по-различно име, за да се откроява от конкуренцията, но най-вероятно няма да обръщате толкова внимание на името, след като имате далеч по-интересни възможности.

Брандът предлага доста интересни възможности за някои интересни дербита, но също така можем да открием, че има и някои ограничения – например имаме правото в една среща да поставим до седем прогнози или микропазара – повече от това спокойно ще се смята за твърде висок риск, следователно не е и здравословно да се увличате по този начин.

Освен това ще открием, че комбинацията на предложения, които могат да ни гарантират забавление с по-малко средства, защото не се налага да инвестираме сериозни суми, комбинирането на пазари означава и по-висок коефициент, както и гаранция за много повече адреналин. Не трябва да забравяме, че преди няколко години феновете с най-смел поглед към играта получиха доста сериозно медийно внимание, особено след като станаха автори на някои доста смели прогнози - например количество жълти картони в няколко срещи или дори брой фалове за едно от най-големите дербита.

Истината е, че може да се възползвате от тази селекция изключително лесно, просто избирате дадена среща, разглеждате основните пазари и след това ги маркирате съвсем спокойно без никакви проблеми, особено след като получите достатъчно предизвикателства, които да ви гарантират пълното удоволствие от играта. Най-важното обаче е, че няма да се разминете с четенето на анализи и прогнози за една среща, всеки един успешен залог изисква малко повече време в проучване, особено ако искате да бъдете значително по-успешни.

Подозираме, че точно тази селекция може да спечели вниманието на по-коравите спортни запалянковци, особено след като оригиналните предложения винаги са добре дошли.