Betano предлага 50% по-голяма печалба за прави колонки

17:59 | 29 юли 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Betano предлага 50% по-голяма печалба за прави колонки

Спортните фенове са може би едни от най-големите и нетрадиционни майстори на дисциплината „Прогнозиране и планиране“ на спортни прогнози. Те знаят точно как и кога да се възползват от определен бонус, могат да обработват много качествено всички предоставени спортни анализи, а дойде ли времето за правенето на по-сериозни спортни прогнози и увеличаването на печалби, това са господата, които знаят най-добре как да се справят с тази промоция.

Ето защо и днес фокусът на анализаторите е върху бонусите на Бетано и подозираме, че още този оператор не ви е познат, но всичко е наред – говорим за него, защото на този етап е ясно, че е заявил интерес за лицензиране и вече е предприел всички стъпки за получаването на документа, който ще им позволи да започнат дейност на територията на сраната. С помощта на анализаторите, които вече разглеждат някои от интересните практики и ни позволяват да се насладим на повече емоции и високи шансове за забавление, имаме пълната свобода да повишим сериозно нашите успехи.

Точно по тази причина ще открием, че спортната секция на този оператор се слави с много добро реноме, но освен това имаме и доста приятни промоции, които да ни позволят малко по-сериозно завишаване на инкасираните печалби. В този случай насочваме вниманието си към така наречените акумулатори. Това е другото наименование на добре познатата права колонка, в която всеки играч има свободата да постави и няколко спортни събития, като използва събирането на всички коефициенти, но същевременно може да използва минимален залог, за да редуцира риска си.

Открай време точно този вид спортни прогнози позволява на клиентите да покажат своето майсторство и да се забавляват с най-различните анализаторски прогнози и експертни мнения, а правилната селекция винаги се отплаща. От друга страна не трябва да забравяме, че този оператор ни дава и един много сериозен и приятен бонус – ACCA.

Същият е съкращение от английското accelerate – и ни позволява да вдигнем шансовете до успех с 50%. За целта обаче трябва да обърнем внимание, че има степен на прогресия, при поставянето на четири селекции, повишаваме нашите успехи с 10%, максималният брой е 10 спортни събития, които ни дават до 50% по-висока печалба.

Разбира се, логично е, че в този случай се радваме и на по-висок риск и трябва да бъдем много внимателни при селектирането, но все пак не трябва да забравяме, че справедливият залог е този, при който и двете страни имат равни шансове, следователно майсторите в правите колонки имат една много добра възможност за забавление.

Когато брандът се лицензира, подозираме, че това може да се случи до края на годината, най-вероятно тази промоция ще бъде запазена и отново ще привлече някои от най-големите експерти в тази посока. Тук има и една подробност, максималният бонус тук не може да надхвърля определена сума и това не ни изненадва. Все пак говорим и за разумна и отговорна игра, която ни позволява точно това.

Препоръчваме на спортните запалянковци да се запознаят по-обстойно с ревюто, а по-нетърпеливите могат да се регистрират с помощта на VPN, все пак брандът има лиценз от Малта и вече е натрупал популярност в Европа, но не можем да гарантираме, че след това няма да се изпуснат добрите стартови промоции, когато дойде и родният лиценз. По-важното е, че със сигурност ще има нови още по-интересни промоции.