Защо Betway е царят на безплатните залози

18:08 | 28 юли 2021
Обновен: 09:18 | 29 юли 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Защо Betway е царят на безплатните залози

Преди да дадем отговор на въпроса в заглавието, нека обърнем малко внимание на самата идея зад безплатните залози. Ще открием, че цялото портфолио е разгледано в секцията BETWAY бонус спорт и анализаторите ни посочват всички интересни промоции, които биха могли да ни гарантират доста вълнуващи моменти на игра.

Какво обаче е безплатният залог? Името трябва да подсказва всичко, но нека просто заявим, че идеята е да получите средства, които да използвате за залог на спортно събитие – то може да е избрано от самия оператор или да имате свободата вие да се спрете на предпочитано дерби. Практиката показва, че когато средствата се предоставят, можем да направим залог и ако спечелим, да вземем чистата печалба, но не и стойността на самия залог.

Все пак средствата са предоставени от самия оператор. Понякога съществуват и такива промоции, в които получавате пълната стойност – печалба и залог, но препоръчваме да се запознаете с условията на промоцията, които са доста добре описани в цялото портфолио.

Защо обаче точно този оператор се смята за царя на безплатните залози? Като за начало ще открием, че дори стартовият бонус на англичаните е обвързан с безплатен залог, а не с бонус, който да се превърта. След това ще открием, че има и една специална промоция, която предоставя безплатен залог всяка седмица, като за целта се изисква от играчите да отговорят на общите условия. В този случай става въпрос за забавлението в платформата, която остава изключително вълнуваща и качествена в това отношение, но преди всичко не трябва да забравяме, че феновете наистина могат да се насладят на истинските емоции.

И така на седмична база, ако сте направили акумулатори на определена стойност или сте се възползвали от идеята да създадете свой собствен залог, автоматично се класирате за бонуса, като в края на седмицата имате средства за правенето на два безплатни залога. Не можем да говорим за средства, поради простата причина, че самият бранд все още не е лицензиран на територията на страната, но ако използвате VPN или proxy, спокойно може да разгледате общите условия.

Друг вариант е просто да се запознаете малко по-подробно с ревюто на анализаторите, което ви позволява да откриете силните и слабите страни, да проверите какви са най-често срещаните практики и кои са най-важните им промоции.

Макар и това да е една особена титла, не трябва да забравяме, че феновете все още очакват акредитирането на този оператор на територията на страната. Не можем да избягаме от този факт, особено след като редица международни букмейкъри признават, че условията са доста сурови, но предвид факта, че родният пазар се разраства и потребителите са подготвени за този вид забавление, инвестицията на аудиторията по никакъв начин не може да ни разочарова.

Процесът в това отношение е дълъг и по още една причина – трябва да се гарантира безопасността на всеки един потребител, да се покаже една добре защитена система и да се премине през редица стрес тестове, които имат за цел да покажат, че всичко трябва да работи по посочения начин. След като нямаме много яснота на какъв етап е лицензирането, трябва да бъдем сигурни, че най-добрата и оптимистична прогноза е до края на годината. Възможно е процесът да бъде и малко по-дълъг, но имайки предвид реномето на този оператор, няма да останем разочаровани от възможностите и уменията.