Как да активираме акаунта си след регистрация в BetMarket?

09:13 | 19 декември 2022
Обновен: 09:13 | 19 декември 2022
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Как да активираме акаунта си след регистрация в BetMarket?

Най-новият букмейкър с лиценз за България е BetMarket. Родната компания отдавна е в сектора със залаганията, тъй като още от 1997 г. стартира с бинго зали в няколко града в България. Впоследствие увеличава постепенно наземните си обекти и следващата логична стъпка бе да се развие и като онлайн букмейкър. Брандът обещава нещо ново на пазара и идва със слогана "Аз идвам. Аз съм различен". Първата стъпка, за да се запознаете с предлаганото, е да видите наръчник за регистрация в Betmarket, с който ще се уверите, че този процес става бързо и лесно. Стъпките са няколко и са напълно стандартни в този бранш, така че няма да имате никакъв проблем със създаването на акаунт. След това ще се убедите в качествата на хазартния оператор, който се развива в три основни направления - спорт, казино и бинго.

За да направим своята регистрация, трябва да преминем през три основни стъпки. На първата страничка започвате с въвеждането на юзър нейм, който да е минимум 6 символа без интервали. Паролата ви пък трябва да е минимум 8 символа, да съдържа поне една главна буква и да няма интервали. След това повтаряте password-а и посочвате гражданството си. На втората страничка трябва да въведете име, фамилия, ЕГН, телефонен номер, пощенски код, град, адрес, валута и промо код, да уточните дали сте активна политическа личност, да потвърдите, че сте пълнолетен и да посочите дали искате да получавате бонуси и промоции от компанията. На третата страничка ви информират, че ще получите имейл за активация.

 

Именно в писмото в пощата си ще видите активационния линк, с който да стартирате акаунта си. Ако не го получавате, трябва да проверите в папката "СПАМ", тъй като понякога съобщенията от букмейкърите се третират именно като такива. Ако и там не е наличен, е добре да се свържете със съпорта, откъдето евентуално да ви пратят нов линк, но това се случва изключително рядко и е свързано с някакъв технически проблем. След като сте активирали акаунта си, вече ще можете да депозирате средства в него и да залагате.

Ако обаче искате и да теглите печалбите си, ще трябва да преминете през процеса на верификация. Той е задължителен при взаимоотношенията с всеки букмейкър и BetMarket не прави изключение. Това е част от международните стандарти за честна, отговорна и безопасна игра в онлайн хазартни сайтове. Тук различното е, че брандът е въвел специален улеснен процес по потвърждаване на самоличността, а именно selfie верификация. Единственото нещо, което трябва да направите, е селфи с телефона и да го прикачите в платформата. Стандартна Betmarket верификация също е възможна. В нея от вас се изисква да направите класическите стъпки от KYC (know your customer) процеса, който включва двустранно снимане и прикачване на документи за самоличност и платежно за услуга.

Целият този процес може да се извърши както от вашия персонален компютър или лаптоп, така и от вашето мобилно устройство, като разлика в стъпките няма.

Предоставянето на личните ви данни за игра в BetMarket не трябва да ви притеснява. Щом Националната агенция по приходите, която е отговорна за сектора с букмейкърите, е дала лиценз на компанията, значи държавата гарантира за нея и ввашите данни ще бъдат защитени. Така че бъдете спокойни при регистрацията и верификацията си в сайта и се съсредоточете върху поставянето на печеливши прогнози. Изборът от пазари, който брандът предоставя, е доста широк, а след създаването на акаунта ви очакват и добри бонуси и промоции.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!