В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

За българина все повече неща имат смисъл в живота

Росен Кутелов, управител на Прогрес-консулт, В развитие, 18.05.2020

За българина вече повече неща представляват смисъл в живота. Българинът започна да гледа по-богато на нещата около себе си. По време на извънредното положение българинът не се е вглъбявал в себе си, а се вгледа по-дълбоко в нещата около себе си, показва проучване на консултантската компания Прогрес-консулт. Това обясни Росен Кутелов, управител на Прогрес-консулт, в предаването "В развитие" с водещ Вероника Денизова

"Българинът стана много по-многоизмерен, а не фиксиран в едно нещо. Може би това е един от най-важните резултатите от нашите проучвания". 

Още по темата

Той коментира, че значението на парите и материалното се запазва на приблизително същото равнище, както преди.

„Но важното е, че има нарастване при останалите групи фактори“, допълни той.

„Има много рязък ръст в три групи фактори – образованието, нуждата от почивка и отношенията с другите хора. Това, което е постоянно, е, че българинът иска близките му да са в добро здраве".

Кутелов обясни също така, че желанието на българина за свобода и независимост се покачва.

"Повече са хората, които не биха се съгласили свободата им да бъде ограничена, дори когато е възможно това да засегне здравето им", заяви гостът.

„Данните показват, че плавно и методично индексът на пълноценния живот на българина започва да нараства. Българинът живее по-добре със себе си". 

Целия разговор вижте във видеото.

Всички гости на "В развитие" вижте тук.

Последни новини
Още от В развитие