В развитие

Всеки делник от 12 до14 часа и от 18 до 20 часа 

Водещи: Вероника Денизова и Делян Петришки 

Bloomberg TV Bulgaria бе отличена на наградите на БАИТ

Екипът на предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова и редактор Петко Трухчев получиха отличието за Журналистически принос“ за 2019 г.

Bloomberg TV Bulgaria бе удостоена с приза на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) в категория „Журналистически принос“ за 2019 година. Екипът на предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова и редактор Петко Трухчев получиха отличието на официална церемония тази вечер.

Събитието по традиция се проведе под патронажа на президента на България Румен Радев, който връчи наградата в категорията за специален принос на технологичното училище „Електронни системи“ към Техническия университет в София.

Президентът заяви, че ИКТ секторът вече е навлязъл във всички сфери и олицетворява до голяма степен българската икономика. Наградите на БАИТ се връчват за девета поредна година, като категориите поставят акцент върху успешните български продукти, които позиционират местния ИТ бранш на световния пазар.

Представянето на ИКТ бизнеса като партньор за повишаване на конкурентноспособността на българската икономика също е важен елемент.

"За мен и Bloomberg TV Bulgaria е изключителна чест да бъдем отличени в престижната класация на БАИТ. Убеждението на целия екип на Bloomberg TV Bulgaria е, че пред добрите истории в българската икономика не трябва да се налага цензура. Ние винаги съобщаваме имената на компаниите, инвеститорите и личностите зад големите успехи, които движат икономиката ни", коментира от своя страна водещият на предаването „В развитие“ Вероника Денизова непосредствено след връчването на наградата.

[related_articles]

Последни новини
Още от В развитие