В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Дигитализацията и промените, които тя оказва върху традиционния маркетинг

Проф. Дърк Франк, управляващ директор на ISM Global Dynamics, В развитие, 11.10.2017

Дигитализацията има огромно влияние върху това, как потребителите възприемат брандовете и използват продуктите. Точките на взаимодействие се увеличават, не се опираме само на телевизионни реклами например, вече има много повече маркетинг канали.

Това коментира в ефира на „В развитие“ с водещ Вероника Денизова проф. Дърк Франк, управляващ директор на ISM Global Dynamics. Проф. Франк е психолог и статистик с над 20 години опит в областта на маркетинговите изследвания.

„Все още маркетинговият микс в много компании остава традиционен, но все повече ще се променя в посока на инвестиции в социалните медии, като ще се опитва да обхване много повече сфери в рекламата и маркетинговите усилия“, добави гостът в студиото.

Въпреки това традиционните маркетинг инструменти няма да умрат утре, но ще има огромен преход към дигиталното, посочи още той.

В разговора бе направен обстоен коментар по темата, както и бяха дадени конкретни примери за промените, наложени от дигитализацията, в сектор като здравеопазването.

 


 

Последни новини
Още от В развитие