В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Автомобилен салон София 2017 ще представи 44 световни марки

Бойчо Попов, Investor.bg, В развитие, 09.10.2017

Тази година Автомобилен салон София поставя няколко рекорда още преди да е започнал. Това каза Бойчо Попов, Investor.bg, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова. 

"12 млн. лв. ще бъде общата стойност на всички изложени автомобили, като в шестте зали ще има коли с обща мощност 40 хил. конски сили. Рекордна е и изложбената площ - над 14 000 кв. м."

44 световни марки ще бъдат представени на автомобилния салон, който ще се проведе от 13 до 22 октомври, а технологичните новости ще бъдат 70, каза още Попов. "Рекорден е броят на моделите, предоставени за тест драйв - 83 различни автомобила и мотоциклета. Единствено изложението в Болоня предоставя повече бройки за тест драйв - 90". 

Най-четените новини от миналата седмица, пък, са свързани с Министерството на финансите, което огласи, че очаква ръст на икономиката за 2018 в размер на 4%, каза главният редактор на Investor.bg. "От международните новини читателите се вълнуваха най-вече от случващото се в Каталуния". 

Последни новини
Още от В развитие