В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Кои са особеностите на новия Samsung Galaxy Note 8

Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg, В развитие, 24.08.2017

Серията Note винаги е била елитната серия за Samsung. Тук концернът влага цялата мощ на технологията, с която разполага, гарнирана с могъщ и огромен дисплей и, разбира се, S-Pen, който наистина е доста полезен. Това каза главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов в ефира на предаването "В развитие" с водещ Делян Петришки.

„Заради многобройното изтичане на предварителна информация корейският технологичен концерн Samsung не успя да изненада анализатори и потребители със спецификациите на представения в САЩ свой нов флагман - Note 8“.

По думите му paзмepът на екрана е цeли 6,3 инчa, а това, което прави впечатление, е, че устройството е първото на Samsung с камера с двоен обектив, подобно на iPhone 7 Plus.

Попов добави, че Note 8 е с двe ĸaмepи пo 12 мeгaпиĸceлa нa гъpбa, като и двете лещи – едната телефото, а другата – широкоъгълна, са с оптична стабилизация.

„Едно от безпокойствата на потребителите е дали Samsung е успял да се справи с проблема с батерията, която прегряваше и доведе до самозапалване на няколко апарата Note 7. Сега Note 8 има малко по-малка батерия от 3300 милиамперчаса с възможност за безжично зареждане“.

 

Последни новини
Още от В развитие