В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Хотелиерите са готови за новите възможности, произтичащи от председателството на ЕС

Бранимир Миланов, член на УС на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, В развитие, 04.07.2017

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Хотелиерите и ресторантьорите са готови за предизвикателствата и възможностите, които произтичат от предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС.

Това заяви в интервю за бизнес редактора на Bloomberg TV Bulgaria Яна Строй Бранимир Миланов, член на УС на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация . Разговорът бе излъчен във „В развитие“ с водещ Велко Каменов.

„Не за първи път посрещаме високопоставени гости в нашите хотели. Тази подготовка е ежедневна и е през цялата година, независимо от това, какви събития има“, категоричен бе Миланов.

Какви приходи очаква хотелиерския бизнес във връзка с предстоящото ни председателство на ЕС? „Едва ли някой може да пресметне някакви суми преди самото събитие, но предполагам, че хотелиерите ще имат по-добри приходи. Това е така поради простата причина, че това мероприятие е наистина мащабно“, коментира още той.

Голямата заетост и липсата на свободни места в някои хотели би било нормално да повиши цените. „Навсякъде по света когато има някъде мероприятие и има висока заетост, хотелите не пропускат да повишат цените си", посочи Миланов.

Вижте повече:

 

Последни новини
Още от В развитие