В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Българската реклама трябва да бъде умна и добре таргетирана

Д-р Барбара Пейдж-Робъртс във В развитие, 29.06.2017

Д-р Барбара Пейдже-Робъртс. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Д-р Барбара Пейдже-Робъртс. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

България притежава толкова много богатства, като напр. минералните води, че би могла да се фокусира само върху едно от тях и да изгради успешно своят туристически маркетинг около него. Богатствата са толкова много, че опитите да се популяризират всичките са много трудни. Накрая се оттегляте в черупката си и на практика не популяризирате нищо. Това каза д-р Барбара Пейдже-Робъртс, създател на мобилното приложение TheBestOfBulgaria, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова.

"Има много хора, като мен, британци, които живеят в България. Ние сме мост между потенциалните туристи от Западна Европа и България, защото познаваме манталитета им. Ние можем да помогнем, за да се създаде адекватна туристическа маркетингова стратегия за привличане на нов тип туристи". 

Точно за това, за да даде представа за България, създадох и приложението TheBestOfBulgaria. То е безплатно, работи на всички мобилни устройства и съм го финансирала от собствения си джоб, каза гостенката. "Не нося отговорност за това как правителството ще популяризира България.  Бих се радвала да споделя това приложение. Презентирала съм го пред различни институции, но явно правителството има свои собствени планове".

Повече можете да видите във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие