В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

IT специалистите оценяват преди всичко продукта на компанията

Светослав Димов, изп. директор на DEV.bg, и Сузана Теофилова, експерт бизнес развитие в DEV.bg, В развитие, 19.06.2017

Светослав Димов, изп. директор на DEV.bg, и Сузана Теофилова, експерт бизнес развитие в DEV.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Светослав Димов, изп. директор на DEV.bg, и Сузана Теофилова, експерт бизнес развитие в DEV.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

За IT специалистите най-вече е важен самият продукт, който прави компанията или услугата, която предлага, тъй като те стават част от създаването на този продукт и работят ежедневно върху него. Това коментира експертът бизнес развитие в DEV.bg Сузана Теофилова в ефира на "В развитие" с Велко Каменов. 

Дисбалансът между търсене и предлагане в IT сектора създава нереалистични очаквания в кандидатите и особено в тези, които тепърва навлизат в индустрията, коментира от своя страна главният изпълнителен директор на DEV.bg Светослав Димов.

DEV.bg изгражда също така IT директория, в която има за цел да представи всички IT компании в България. "В момента имаме над 100 компании, като растем с по 5 компании", отбеляза Теофилова. Крайната цел на тази директория е да се превърне в основен канал, през който хората да получават информация, сподели тя. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие