В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Кои са най-ценните брандове за 2017

Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg, В развитие, 06.06.2017

Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов, главен редактор на Investor.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Google, Apple, Microsoft, Amazon и Facebook попадат в топ пет в класацията на Brandz за най-ценните световни брандове за 2017. Te са и най-високо борсово-търгуваните компании. Това заяви главният редактор на Investor.bg Бойчо Попов в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

По думите му в топ 10 само една компания не е от технологичния сектор, което е следствие от неразривната връзка с технологичните услуги и продукти.

През тази година общата стойност на марките се покачва до $3,640 трлн., което в процентно отношение представлява ръст от 8%. За сравнение миналата година беше 2-3%.“, коментира той.

Попов допълни още, че броят на марките на стойност над $100 млрд. са се увеличили от 6 през миналата година до 9 през тази.

Какви са резултатите от последната класация на Brandz за тази година? Какъв нов продукт ще представи Apple по време на конференцията за разработчици? 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие