В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Проблемите в Европа са възможност за други части в света

Йордан Кирилов, пазарен анализатор, В развитие, 05.06.2017

Йордан Кирилов, пазарен анализатор. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Йордан Кирилов, пазарен анализатор. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

През последната година политическата и финансовата динамика много се промени, затова трейдъри и анализатори по-трудно се адаптират към новите нормалности. Това коментира пазарният анализатор Йордан Кирилов в ефира на „В развитие“ с водещ Делян Петришки.

„Голяма част от сериозните играчи на Forex пазарите стоят настрани; търгуват предимно спекуланти и това е показателно за дейността на пазара“, обясни Кирилов.

По думите му от макроикономическа гледна точка няма много добра перспектива пред Великобритания.

„Страната е индустриално насочена е ще става все по-трудно за бизнесите там. Но от другата страна на света, в Азия, промишлеността расте главоломно и там няма проблем с инвестициите на местна почва“, каза още той.

„Проблемите тук са възможност за други части в света. Така че не може да гледаме на цялата световна икономика като на един страхотен проблем“, добави Кирилов.

Анализаторът също така изрази своя скептицизъм относно Европа, заради изоставането на континента от възхода на света по много различни начини.

 

Последни новини
Още от В развитие