В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Възможности за финансиране на бизнес идеи

Димитър Герджиков, мениджър Банкиране малък бизнес, Пощенска банка, В развитие, 01.06.2017

Димитър Герджиков, мениджър Банкиране малък бизнес, Пощенска банка. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Димитър Герджиков, мениджър Банкиране малък бизнес, Пощенска банка. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Финансовата култура е необходима, за да може един предприемач да вземе кредит от нашата банка. Това заяви мениджърът „Банкиране малък бизнес“ в Пощенска банка Димитър Герджиков, който взе участие във форума на Клуб Инвестор. Участието му бе излъчено в предаването „В развитие“ с водещ Вероника Денизова.

В дискусия на тема как да изберем правилния начин на финансиране и какво трябва да знаят предприемачите, той коментира възможностите на банковото финансиране за осъществяването на бизнес идея.

Като финансова институция "Пощенска банка" винаги се стреми да бъде близо до своите клиенти, за да може да разбере техните нужди и предизвикателствата, пред които са изправени, коментира той. "Целта ни е да успеем да напаснем модела на финансиране и като цяло на банково обслужване по възможно най-добрия начин за самия клиент“, обясни Герджиков.

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие