В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Инициатива дава възможност на НПО-та да работят заедно

Елица Иванова, JCI, Поли Захариева, TOM Bulgaria, В развитие, 16.05.2017

Елица Иванова, JCI и Поли Захариева, TOM Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Елица Иванова, JCI и Поли Захариева, TOM Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Международното движение JCI дава възможност за развиване на различни проекти според нуждите на съответната локална общност, а също така допринася за положителната промяна в обществото, като събира различни сектори, за да си взаимодействат и да работят заедно.

Това заяви главният секретар на JCI Елица Иванова в предаването „В развитие“ с водещ Велко Каменов.

Тя сподели и за инициативата социални понеделници, която се провежда всеки месец от началото на септември миналата година.

Основата цел на тази инициатива е да се даде трибуна за изява на неправителствени организации, които да се срещнат помежду си и ако могат да реализират заедно по-мащабни проекти.

Един от последните участници в инициативата е TOM Bulgaria, глобално движение, което обединява хора със специални нужди, както и майстори, които в рамките на 72 часа разработват технологични решения за ежедневните препятствия, пред които се изправят хората с увреждания. За него разказа повече Поли Захариева, която е част от екипа.

Вижте целия разговор: 

 

Последни новини
Още от В развитие