В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Сирма Груп ще търси 20 млн. евро инвестиции

Цветан Алексиев във В развитие, 05.05.2017

 Цветан Алексиев, изп. директор на Сирма Груп. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Цветан Алексиев, изп. директор на Сирма Груп. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ще ни трябва допълнително финансиране и планираме вторично предлагане чрез българската борса в края на тази година и началото на следващата. Това каза Цветан Алексиев, изп. директор на Сирма Груп, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Делян Петришки. 

"Ще се борим да влезем в Sofix, защото там ни е мястото". "Надявам се този път инвеститорите да ни повярват, въпреки че нашата борса е странно място". "Надяваме се на интерес, защото нашите големи системи се продават в над 50 държави, а приложението за диабетно болни, например, се продава в 187 държави в света".

В последните 3-4-5 години се наблюдава тенденция за тотално свързване чрез новите технологии на физическия, дигиталния и биологичния свят и скоро вече ще се появят, може би, и импланти, каза още гостът. 

Какви са очакванията от предстоящото road show на БФБ и какви са предварителните срещи с потенциални инвеститори, които вече са уговорени за Сирма Груп?  Ще стане ли човек по-съвършен, ако успее да "изключи" емоциите си? Как Сирма Груп структурира приоритетите си и какво е "Облакът на Сирма"? Осъзнаваме ли какво представлява четвъртата революция или все още сме оплетени в термини и представи от третата? 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие