В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

НАТФИЗ с кампания срещу интелектуалната миграция

Десислава Димитрова, Връзки с обществеността, НАТФИЗ, В развитие, 02.05.2017

Десислава Димитрова, Връзки с обществеността, НАТФИЗ. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Десислава Димитрова, Връзки с обществеността, НАТФИЗ. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

За втора поредна година преподаватели и възпитаници на НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ взимат участие в превантивната кампания срещу интелектуалната миграция „Учи в България, завладей света“. Инициативата бе представена от експерта по „Връзки с обществеността“ към НАТФИЗ Десислава Димитрова в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова.

Националното издание обхваща 14 града, в които младите жители, техните семейства и преподаватели имат възможност да се запознаят с програмите за образование, които предлага Академията, както и с практическите условия.

„Организираме консултативни срещи с преподаватели на НАТФИЗ с най-младите жители на градовете, които се подготвят да направят пред своя избор - къде ще учат, какво и какво очакват от това образование“, обясни експертът.

Според ПР-специалиста у нас може да бъде предоставено добро образование, а професиите са динамични, пазарни и изискват адаптивност и адекватност.

Представяме абсолвентите пред директорите на театри, които евентуално биха ги поканили на работа след това. Представяме дипломните спектакли – висок клас театрална работа, която се създава от преподавателите в НАТФИЗ“, обясни тя.

Въпреки това обаче голяма част от студентите на НАТФИЗ напускат страната и малка част от тях се връщат, за да работят в активната си възраст за развитието на българското театрално и филмово изкуство, каза още Димитрова.

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от В развитие