В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Български стартъп с иновативна идея на имотния пазар във Великобритания

Ивайло Кармазов, съосновател на Grind Web Studio, В развитие, 21.04.2017

Ивайло Кармазов, съосновател на Grind Web Studio. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Ивайло Кармазов, съосновател на Grind Web Studio. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Иновативна платформа за прогнозиране на имотния пазар във Великобритания, разработена от български стартъп, позволява на местните компании за недвижима собственост да откриват предварително имотите, които има вероятност да бъдат пуснати в продажба. Темата коментира съоснователят на Grind Web Studio Ивайло Кармазов в ефира на "В развитие" с Вероника Денизова. 

Продуктът представлява маркетингов инструмент, чрез който агенциите за недвижими имоти могат да прогнозират колко имота могат да бъдат продадени в най-скоро време в техния район на дейност, обясни той. 

По думите му идеята в България не може да бъде реализирана поради липсата на необходимата информация, за да работи платформата.

Един от позитивите на платформата е, че прави по-лесна комуникацията и дава възможност бизнесът да намери по-лесно свои нови клиенти, коментира още Кармазов. "Бизнес моделът на SmartScope е да продава платформата на месечен абонамент на агенции за недвижими имоти, които печелят от лесното намиране на клиенти", посочи той. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие