В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Безплатно ИТ обучение от Мусала Софт

Мирослав Миронов и Ивайло Къцарков от Мусала Софт и Бисерка Йовчева, треньор на олимпийските състезатели по информатика, В развитие, 14.04.2017

Делян Петришки (вляво), Мирослав Миронов (в средата) и Ивайло Къцарков от Мусала Софт (вдясно). Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Делян Петришки (вляво), Мирослав Миронов (в средата) и Ивайло Къцарков от Мусала Софт (вдясно). Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Мусала Софт стартира безплатна образователна инициатива, свързана с информационните технологии. В момента тече записването, което продължава до 23 април. После предстои селекция и през май започва самият курс, който ще премине през различни модули. Началните три ще бъдат с продължителност 2-3 месеца, а след това се продължава с практическата подготовка. Темата коментираха Мирослав Миронов и Ивайло Къцарков от Мусала Софт и Бисерка Йовчева, треньор на олимпийските състезатели по информатика, в ефира на "В развитие" с Делян Петришки по Bloomberg TV Bulgaria.

Групата ще бъде 20-24 души, уточни Йовчева. По думите й впоследствие броят на хората ще бъде намален след провеждането на изпити.

"Идеята на този курс е не да подготви хората за точно определени проекти, по които ние работим, а да им помогне да станат добри програмисти", обяви Миронов.

Инициативата е подходяща за хора, завършващи 3-4 курс в университета или минали през някоя от софтуерните академии. Тя цели да им помогне да надградят придобитите вече знания и умения. 

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от В развитие