В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Предизвестен ли е краят на политическите игри в България и в Сирия

Златко Желев и Димитър Вучев във В развитие, 10.04.2017

Златко Желев, главен редактор на Dnes.bg и Димитър Вучев, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Златко Желев, главен редактор на Dnes.bg и Димитър Вучев, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Какъв ще бъде форматът на новото правителство и до какви компромиси ще се наложи да прибегнат партиите, съставящи новия кабинет. Това коментираха Златко Желев, главен редактор на Dnes.bg и Димитър Вучев, главен редактор на Bloomberg TV Bulgaria, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Делян Петришки. "Фактът, че се влиза в преговори с патриотите, е доказателство, че има зелена светлина от ЕНП". 

Предстои да бъдат обсъдени от парламентарните сили трите теми - председателството на ЕС, Brexit и Сирия - и по тях да се постигне принципно съгласие и да няма разногласия. Това е тема, която си заслужава да бъде следена през следващата седмица, казаха събеседниците. 

"Може би доживяхме едни времена - партиите да застанат и да се обединят партиите за някаква визия занапред в годините". 

Дали нагорещяването на страстите около конфликта в Сирия не бе "една постановка" в която САЩ цели да засили позициите си в Сирия, които бяха отслабени по времето на Обама, а Русия цели да си гарантира Крим?

"Всякакви ходове трябва да бъдат направени и за жалост много хора ще пострадат в този процес". 

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от В развитие