В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Предстоят преломни години за дигиталната реклама в България

Мартин Попов във В развитие, 04.04.2017

Мартин Попов, изп. директор на Interactive Share и член на IAB Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Мартин Попов, изп. директор на Interactive Share и член на IAB Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Компаниите в България вече разбират, че дигитализацията на бизнеса е ключова и, че ако сега не се включат в този тренд след време ще е твърде късно и ще се отрази зле на бизнеса им. Това каза Мартин Попов, изп. директор на Interactive Share и член на IAB Bulgaria, в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Делян Петришки.

"Пазарът на интернет реклама в България е с ръст от 27% за миналата година. Не бих казал, че 2016 е преломна, но е подготовка за следващите преломни години. Най-накрая бизнесът в България осъзна, че интернет рекламата може да бъде реално ефективна и да доведе до реално увеличение на продажбите. Това ние го чакаме дълги години и сега става много по-бързоq отколкото е видно за всички".

През последните години има осезаем ръст на интернет рекламата и бизнесът осъзнава, че трябва да положи много повече усилия и средства, за да се възмолзва от този тренд, категоричен бе Попов.

 

Последни новини
Още от В развитие