В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Infosource Bulgaria сред българските участници на CeBIT 2017

Никола Чалев, гл. изп. директор на Infosource Bulgaria, В развитие, 24.03.2017

Никола Чалев, гл. изп. директор на Infosource Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Никола Чалев, гл. изп. директор на Infosource Bulgaria. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Infosource Bulgaria, която се занимава с аутсорсинг на бизнес процеси, е един от българските участници на специализираното международно изложение за информационни и комуникационни технологии - CeBIT 2017.

Компанията успява да проведе около 40 срещи с потенциални партньори през последните дни. Това коментира главният изпълнителен директор на Infosource Bulgaria Никола Чалев в ефира на "В развитие" с Делян Петришки. 

През последните години Infosource Bulgaria отчита постоянен ръст както на оборота, така и на печалбата. Плановете на компанията са свързани с намирането на нови пазари, разширяване и продължаване на развитието си в областта на обработката на данни и управление на информационния поток. В същото време обаче оценява важността от автоматизацията, новите развития в технологиите и възможност за странична дейност. 

Вижте повече във видеото:

Четете още: Роботиката и интернет на нещата - акцент на CeBit 2017-коментар на Деян Петков, съосновател на Pro Smart System.

 

Последни новини
Още от В развитие