В развитие

Понеделник - петък, 12-14 часа и 18-20 часа.

Водещи: Вероника Денизова, Делян Петришки, Светозар Димитров

Българската козметична медицина е на световно ниво

Д-р Анелия Здравкова във В развитие, 14.03.2017

Д-р Анелия Здравкова. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Д-р Анелия Здравкова. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Търсенето на козметични медицински процедури в България е голямо и предлагането също нараства. Това каза д-р Анелия Здравкова в предаването "В развитие" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Вероника Денизова. "Много клиники се откриха, много центрове, и регламентирани, и нерегламентирани. Но сертифицираните са доста по-малко".

"Човек трябва да внимава много да не бъде подведен по цената". 

Мъжете в България все повече търсят услугите на козметичната медицина, каза гостенката. По думите й напоследък се търсят лазерните процедури, радиочестотен лифтинг, скулптуриране на лицето с филъри на основата на хиалуронова киселина, масово се използва и ботулинов токсин. "Всеки ден се правят и процедури за освежаване на тена".  

На българския пазар новите методи и технологии навлизат много бързо, сподели д-р Здравкова. "Българската козметична медицина не отстъпва нито по апаратура, нито по специалисти, и е на световно ниво". 

"В нашата работа много голяма е ролята на рекламата от уста на уста", категорична бе събеседничката. 

Има ли процедури на естетичната медицина, които се покриват от Здравната каса? Колко голям е сивият сектор в тази област в България? Какви са опасностите, последиците и причините за усложнения след козметични медицински процедури? 

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от В развитие